P o k r o k   z e m d l s k    p r o d u k c e   b y l   v e l i c e   z l e p ae n   v y n  l e z e m   p l u h u ,   z v l  at   k d y ~  b y l o   p Ye d   p l u h e m   z a p Ya ~e n o   s i l n    t a ~n    z v  Ye .   P Ye d   p l u h e m   b y l o   z e m d l s t v     
i n n    j e n   v   r e l a t i v n   l e h k    p od ,   k t e r    m o h l a   b  t   p Ye d   o s e t  m   k y p Ye n a   m o t y k a m i .   P o Y d   z l e p ao v a n    p l u h   z a p Ye ~e n    z a   v o l e m   n e b o   k o n m   m o h l   o r a t   n e c h r  n n o u   s u aa   a   t u ~a   z e m i   m n o h e m   r y c h l e j i   n e ~  r u 
n    n  s t r o j e .   T o   u m o ~n i l o   o b d l  n    v  c e   z e m   a   t  m   s e   z v  ai l a   z e m d l s k    p r o d u k t i v i t a   r o l n  k o. 